Levertijden

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Wij houden in het algemeen 4 tot 5 (werk) dagen aan. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren. Op de productpagina staat een indicatie van de levertijd. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.


Verzendkosten:

Nederland:

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen:

€4,50 voor bestellingen die door de brievenbus passen (getraceerd)

v.a €6,95 voor pakket bestellingen (getraceerd) onder de €75,-

Gratis voor bestellingen vanaf €75,-

Belgie, Duitsland (andere landen op verzoek ook mogelijk)

 

WAT TE DOEN BIJ ANNULEREN EN RETOURNEREN

Herroepingsrecht / bedenktijd

Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@dekleinefabryck.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

LET OP bovenstaand geldt niet voor gepersonaliseerde artikelen als deze al deels of volledig zijn gemaakt, zie hiervoor de algemene voorwaarden artikel 6 en 8.)
Uitzonderingen op bovenstaand zijn goederen die volgens specificaties van u zijn vervaardigd, bijvoorbeeld maatwerk (waaronder aantal van onze gepersonaliseerde items), of die een duidelijk persoonlijk karakter hebben, bijvoorbeeld (maar niet uitsluitend) speciaal voor u gemaakte producten. 
Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief, ook als u nog niet betaald heeft, worden er annuleringskosten in rekening gebracht met een maximum van 30% van het factuurbedrag. Wenst u uw bestelling te annuleren dan verzoeken wij u daartoe een e-mail te sturen aan de Kleine Fabryck via het contactformulier. Uw orderannulering zal per e-mail bevestigd worden. U dient in uw schriftelijke annulering in ieder geval uw volledige naam en ordernummer te vermelden.
 

Product ruilen?

Wilt u uw product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. U kunt hiervoor contact opnemen met info@dekleinefabryck.nl. Wel draagt u zelf de kosten voor terugzending van het product.”
 

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor u te wijzigen.

 

 

Gegevens & Retouradres:

De Kleine Fabryck

Adres: de Ynfeart 7-600,
8447 GM Heerenveen
E-mailadres: info@dekleinefabryck.nl

 

© 2020 - 2023 dekleinefabryck.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel