Over ons.

Onderstaand een korte inleiding van wie we zijn en wat we kunnen en waar wij vandaan komen.

Wie en wat is de Kleine Fabryck?

Hallo, wat leuk dat je interesse toont in ons leuke, bijzondere bedrijf (zijn natuurlijk niet geheel objectief maar vinden het stiekem wel)

De Kleine Fabryck is in 2021 opgericht als de  "online" tak van Frontstyle Reclame, kunststoffen en lasertechniek te Heerenveen om ook de consumenten markt te kunnen gaan bedienen met onze producten en productietechnieken, en is opgericht door mij, o ja ik ben dus  Marian Frontroth en vrouw van Michel Frontroth de eigenaar en oprichter van Frontstyle.

Na jaren in de interieurbranche gewerkt te hebben heb ik de mogelijkheid gekregen en uiteraard gepakt om een bedrijf te beginnen onder ons reeds bestaande bedrijf Frontstyle Reclame Kunststoffen en Lasertechniek, en heb in ons mooie pand aan de Ynfeart te Heerenveen een schitterende showroom/magazijn van 275m2 tot mijn beschikking.

Door mijn passie voor interieurstyling maar zeker ook voor productdesign was een combinatie met Frontstyle snel gemaakt, in dit bedrijf maken wij al ruim 20 jaar reclame en interieurproducten middels onze full colour printtechnieken, interieurfolies, CNC frezen en Lasertechniek.

En zeg nou zelf als je al deze mogelijkheden in huis hebt en de 2 bovengenoemde passies is de keus snel gemaakt, want alles wat ik kan tekenen en bedenken kunnen wij o.a. in eigen huis maken.

Dit heeft dan ook al geresulteerd in diverse leuke zeer eigen producten, en waar wij in sommige gevallen afgeweken zijn van vele standaard materialen die nu veel gebruikt worden, dus hier gaan jullie in de komende tijd veel van voorbij zien komen.

Dus houdt onze facebook pagina in de gaten en blijf ons volgen voor leuke nieuwe producten waar wij jullie dan regelmatig (positief) mee gaan spammen. of neem eens een kijkje op onze andere website Frontstyle.nl

Hopelijk tot snel.

Groetjes,
Marian Frontroth.

 

 

© 2020 - 2022 dekleinefabryck.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel